Aotelega ma le fa'avasegaina o valve butterfly

O le valve butterfly sa fa'atulaga muamua e pei o se valve leakage ma sa na'o le fa'aogaina o se valve plate.
E leʻi oʻo i le 1950 na faʻaaogaina moni ai le paʻu gaosia, ma faʻapipiʻi le paʻu gaosia i le mama nofoa o le valve butterfly, ma o le valve butterfly e pei o se valve tipi na amata ai lona amataga.
Q2_副本
Fa'avasegaina o valve butterfly:
O valves butterfly e faʻavasegaina e tusa ai ma le fausaga, fesoʻotaʻiga paipa, ipu, ma isi.

Tisiketi Tutotonu valve butterfly:
O se fausaga o lo'o i ai le nofoa pito i fafo o le fusi o le valve o lo'o i luga o le pito e tasi ma le ogatotonu o le alavai.
O le pito i totonu pito i luga o le valve tino o loʻo faʻapipiʻiina i le fausaga o le mama nofoa paʻu.O le valve lea o lo'o fa'atusalia e le mea e ta'ua o le pa'u pa'u fa'apipi'i totonugalemu valve butterfly valve.E tusa ai ma le faʻapipiʻiina o le paʻu, o le malosi faʻafefeteina o le valve butterfly ma le nofoa nofoa e faʻaaogaina lelei, ina ia mafai ai ona faʻamau lelei nofoa.

Valau pepe fa'afuase'i:
O le ogatotonu o le taamilosaga (stem) o le tisiketi o loʻo i luga o le ogatotonu o le valve diameter, ma o le pito i lalo o le tisiketi o se fausaga faʻapitoa.O le mama nofoa e tutusa lava ma le foliga faʻapitoa e tasi ma e iai se faʻamaufaʻailoga lelei.

Fa'ato'ifa'ifa'ifa'ato'a alafa'a pepe:
O se fausaga lea e faʻaopoopoina ai le faʻalavelave faʻalua, ma o le ogatotonu o le butterfly plate e faʻafefe mai le ogatotonu o le valve diameter o le taimi.
Le eccentricity tolu e le paʻi atu i le mama nofoa uʻamea ipu ipu pe a tatala ma tapuni le ipu butterfly, ma na o le ipu butterfly faia se malosi oomi i luga o le mama nofoa e pei o le valve tapuni pe a tapunia atoa.

Alavai pepepepa susu:
E fa'aogaina e le va'a pipi'i fa'amau e fa'afeso'ota'i le alavai i le va o lau paipa e lua.E lua ituaiga o fa'ato'aga, ituaiga fa'ato'a atoa ma le ituaiga fa'ato'a le atoatoa.

O nei valve e mafai ona faʻaogaina e la matouMasini Valve Faapitoa.

Q1_副本


Taimi meli: Iul-01-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou