E uiga i le talafaasolopito o valve

Valve o le faaupuga lautele mo vaega faʻatonutonu e faʻafefe, tipi ma faʻatonutonu le vai

PicsArt_06-01-01.20.10

Tala'aga o le alamanuia valve
I tua i tua i le amataga o le valve, e tatau ona toe suʻesuʻe i tua i le mea laupapa i le faʻaumatiaga anamua a Aikupito lea na faʻapea o se valve i le 1000 TA.I le vaitaimi o Roma anamua, ua uma ona i ai fale paipa i totonu o fale o tamalii ma valve apamemea mo le auina atu i fafo.

Mulimuli ane, na faʻaleleia atili le tekinolosi valve.Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o tekinolosi gaosiga o vaʻa uʻamea uʻamea, na faʻaaogaina foi auala fou ma faʻaleleia mea.O le valve uamea e faʻaaogaina masini galue malosi, ma ua faʻaleleia atili le saʻo.

Ina ia mafai ona foia le le lava o le vai o le paipa fale, tulafono faatonutonu e fesoʻotaʻi ma nofoaga o oloa, ma le faʻaleleia o le saogalemu o le kesi, o vaʻa e aofia ai faʻamaʻi faʻafefe mo paipa vai, alavai maualalo mo le faʻaitiitia o le pisapisao, faʻamau faʻamau, ma fusifusia.Suiga o polo kesi silika.

O lea ua matou tatalainamasini valve faapitoamamasini fa'apipi'ie mafai ona faia lenei mea.A maeʻa le tele o faʻaleleia, o le mea faigaluega tipi o loʻo i ai nei e oʻo atu i le 10mm.E lelei, faigofie, mautu ma faatuatuaina.E fa'amaoni i le fa'agaioiina o le uamea, lafo uamea, faitoto'a valves, valves Butterfly, elbows, etc.

PicsArt_06-01-01.17.09

 


Taimi meli: Iuni-01-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou