O se fesili na fesiligia e se tagata Turkish tagata faatau i nai aso talu ai: Tausiga o le pneumatic system o masini viliina CNC

1. Aveese mea leaga ma le susu i totonu o le ea faʻamalosi, siaki le suauʻu o le lubricator i totonu o le masini, ma faʻamaufaʻailogaina le faiga.Fa'alogo lelei e fa'afetaui le mamafa o galuega.Faʻamama pe sui le faaletonu o le pneumatic ma elemene elemene.

vili ma vili masini1
2. Faʻatumauina le faʻaogaina ma faiga faʻaleleia i aso uma e puipuia ai le pefu mai le ulufale atu i le masini CNC.Pefu ma pauta u'amea opeopea i luga o le ea e mafai ona faigofie ona faʻaitiitia le faʻaogaina o le insulation i le va o vaega, e oʻo atu ai i le faaletonu o vaega poʻo le faʻaleagaina matuia.
3. Fa'amama i taimi uma le fa'amalo ma le fa'afefe o le kapoti fa'atonu numera.Mataitu soo le laina eletise o le fa'atonuga numera: o le laina eletise laina i le va o le 85% ma le 110% o le tau fa'atatau.
4. Suia e le aunoa le maa e teu ai.Tausiga pe aCNC faigae le talafeagai mo se taimi umi: e masani ona mana i luga o le faiga CNC po o le tamoe i le polokalame thermometer i luga o leCNC masini vili.
5. Tausiga o laupapa fa'asao.CNC masini vili tu'usa'oua atiina ae e faavae i luga o se masini vili tūsaʻo masani.E mafai ona faʻamaeʻaina le tele o faʻataʻitaʻiga e pei o le viliina, faʻalauteleina, reaming, tapping, ma isi, talafeagai mo se mamao patino i le va o pu Laiti ma feololo le gaosiga o vaega ma manaoga saʻo.

vili ma vili masini2


Taimi meli: Au-03-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou